top of page
WhatsApp Image 2024-04-26 at 08.28.12 (6).jpeg

Què fem - missió - visió

L'associació d'empreses de Cardona manté un compromís amb el seu entorn social i econòmic, tot entenent com a prioritari el progrés del territori en tant que beneficia el conjunt de la ciutadania i entitats que hi conviuen i garanteix el futur de les activitats que s’hi desenvolupen.

Pel que fa a les activitats econòmiques, som una associació multisectorial que aplega empreses industrials, comercials, de la construcció, de serveis i també d’activitats primàries així com empreses de tota mida (micro, petites i mitjanes) totes tenen cabuda a l’associació perquè totes constitueixen el teixit empresarial del territori.

Organització empresarial de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació. Representa el teixit empresarial del seu àmbit territorial. 

Missió

Vetllar pel desenvolupament econòmic, social i professional del teixit empresarial de Cardona, dinamitzant i implicant a les persones, facilitant la interrelació entre empreses, agents i administracions.

Visió

Volem ser una associació dinàmica, participativa, i oberta a tothom, que creï il·lusió, i ofereixi uns serveis i beneficis concrets a les persones afiliades.

Valors

Una associació que destaca per l’actitud, la iniciativa, l’entusiasme i l’optimisme de totes aquelles persones que en formem part.

bottom of page